Tur i tåke

Det var ikke mye utsikt på dagens tur på grunn av tett tåke, men en fin tur ble det. Startet fra Breivoll gård, og fikk dels langs sjøen, og dels mellom hyttefelt nordover til Kjernes brygge i Bunnefjorden.img_0470Derfra til Kjøya , og så på blåsti gjennom fin og småkupert skog tilbake til Breivoll gård.img_0467Passerte en fin jettegryte helt nede ved strandkanten.  Denne er dannet for ca 11 500 år siden. Også i dette området er det mye dyr, særlig rådyr, for sporene gikk på kryss og tvers inne i skogen.img_0459Det ble et kaffestopp inne i skogen også.

Det er nok forholdsvis værhard her, for det var mye rotvelt.  Her står jeg ved roten til et tre som nok har falt for ikke så lenge siden.img_0472På dagens tur var det greit med isbrodder, for det var stedvis veldig isete og glatt. Inne i skogen er det imidlertid nesten snøfritt.img_0464Tok en kaffe og skolebrød inne på Breivoll gård etter turen. Gården drives nå av DNT. img_0475Planen er at dette flotte stedet skal bli det største og viktigste friluftsområdet for barn og unge i Norge. Man kan leie kajakk i sommersesongen. I hovedhuset er det kafedrift, og det bygges nå nytt hus for overnatting. Etterhvert vil det nok komme mange aktivitetsmuligheter der.

Her en veldig kort video fra turen:

Ha en fin søndagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: