Hemsedal – dag 4

Da er oppholdet her oppe over for denne gang. Til tross for at været ikke har vært på min side denne gangen har jeg hatt noen fine dager. Planen var å gå trugeturer, men det har det ikke vært forhold til. Hadde jeg sjekket bedre i forkant av turen hadde jeg skjønt det. Så trugene ble ikke brukt denne gangen.

Det har blitt noen fine fotturer og jeg har tross alt vært ute hver dag. I dag var det -5 grader og iskald vind med opp i 17m/s i kastene. Hadde ikke med meg all verden av varme klær på denne turen, så det ble en kort og kaldt tur i dag.

Tiden inne har jeg brukt til å se filmer av andre gå turer i områder jeg har planer om å gå i senere i år, blant annet Børgefjell.

Ha en fin torsdagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: