Langhelg på Solplassen

Solplassen har jeg skrevet om tidligere, men for å beskrive det enkelt er det en fin plass for gamle hunder, og hunder som skal omplasseres. Hundene har sitt eget hus, og et digert uteareale. Turvenninne Gry er av og til hundepasser/koser der, og for meg er det hyggelig å være med og hjelpe til litt.img_0220Her en kort video fra disse dagene på Solplassen:

Vanligvis er det en del gamle hunder der, men denne gangen var det kun Anka og Kalle som var der.

Selv om de er gamle har de kost seg inne og ute sammen med livlige Luna.img_0216Luna har jo vært hos oss siden julaften, og vi har hatt noen fine dager sammen.  Dette har jeg skrevet mye om i de siste bloggene mine. Luna og jeg har hatt mange fine turer sammen, men hun er helt klart en fin turhund.  Hun har mye energi, og trives aller best ute, og for henne passer det dårlig å bo i leilighet i en blokk. Dert ble for mange mennesker og lyder til at hun slo seg til ro, særlig når hun var alene. Hun er derfor nå tilbake på Solplassen og storkoser seg sammen med de andre hundene.  Så får vi bare håpe hun snart kommer til noen som liker å gå lange turer, og som har god uteplass.  Luna fortjener det beste, og akkurat nå var jeg dessverre ikke i stand til å gi henne det. Jeg ble veldig glad i henne, og vil selvfølgelig savne henne.img_0280Vi hadde det veldig fint sammen på Solplassen, så overgangen blir forhåpentligvis ikke så stor for henne. Vi var i skogen og satte opp viltkamera.  Ingen «fangst» denne gangen, men moro å base i løssnøen.img_0274Testet også et telt fort å sjekke om det kan brukes som vintertelt, og det fungerte fint. La teppe i forteltet til Luna, men det ville hun ikke ha. Hun trives best rett på snøen:-)

Se video under:

Det var tungt å dra fra Solplassen uten Luna, men dette er nok det beste for henne, og det er det viktigste.img_0238Ha en fin mandagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: