Rolige turer og hektiske dager

Det nye året har startet slik det gamle sluttet, det vi si rolige turer med Luna.  Hun har vært her i snart 14 dager nå.  Som tidligere nevnt er hun en omplasseringshund, og planen var at hun skulle være her noen dager for å se om hun passer til å bo i blokk.  Til tross for at hun er 6 år er hun veldig leken og nysgjerrig på mye.  Mye mosjon er også noe hun trenger og liker.  Det blir derfor flere daglige turer i skogen, selv om det foreløpig har foregått i nærområdet.img_0188Som tidligere nevnt er Luna veldig lysten på å leke med andre hunder, og kan virke litt brå overfor andre hunder. Dette har blitt litt bedre, men det gjenstår trening på å nærme seg andre på en «høflig» måte. Men som alltid: Øvelse gjør mester.img_0178

 

Foreløpig er ikke alle ting testet ut, men har fått kartlagt endel av hennes egenskaper og behov, og tanker på hva hun trenger i framtiden. Det er lett å bli sjarmert av denne snille, lekne og engasjerende damen, men det er viktig å ha flere tanker i hodet samtidig, hvis hun skal være her for alltid, må jeg være trygg på at det er den beste løsningen for henne. Uansett trenger hun denne treningen, og turer blir det aldri for mange av. Det er en del rådyr i området om natten, og Luna liker å føle sporene deres og finne steder de har overnattet på.  img_0208Turvenninne Gry og jeg skal være hundepassere på Solpassen (omplassering og hvilehjem for gamle hunder) fra i morgen og ut helgen. Det er her Luna har vært en stund før hun kom til oss, så det blir nok stas å møte tidligere lekekamerater igjen, ihvertfall for noen dager. Her er det god plass så hun kan løpe inne på inngjæret området, og slipper å gå i bånd hele tiden.

Med en ivrig hund i bånd er det ikke lett å ta bilder og video, men her er et lite fra noen av turene de siste dagene:

Ha en fortsatt fin kveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: