Tåketur i Nordmarka

Det er lenge siden jeg har startet tur fra Frognerseteren, så da var det på tide med en tur  dit.  Tåka lå tett da jeg gikk av på endestasjonen på Frognerseterbanen og la i vei innover i marka.img_8677-1Etter nesten 3 km på skogsbilvei tok jeg av på blåsti rett etter Lille Tryvannet. I dag visste jeg hvor jeg staret, men ikke hvor turen skulle ende.  Passerte Blankvann, og gikk videre i retning Kobberhaugshytta. img_8690Noen hundre meter før hytta tok jeg av vestover mot og over Dølerudhøgda. Det er ikke ofte jeg finner sopp, men i dag fant jeg en del, i dette området.

img_8688Dagene er ikke så lange lenger, så etterhvert begynte det å mørkne, og tåka kom sigende.img_8693Valgte derfor å holde meg til blåstien, og etter noen kilometer var jeg ved Ullevålseter. Der var det stengt, men det smakte godt med medbrakt kaffe og selvlaget banankake på benken utenfor.

img_8698

Derfra gikk jeg i mørket på skogsbilveien (gatelysene kom på etterhvert) forbi Store Åklungen og langs Songsvann.img_8703Etter 18 kilometer var det deilig å sette seg på T-banen etter en fantastisk tur.img_8675Selv om det ble noe gåing på skogsbilvei, ble det mest stigåing i dag, og det møtte jeg ingen andre i dag. img_8711Her en video fra turen:

Ha en fortsatt fin fredagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: