Fin tur til Haukåsen

Var litt sliten etter turen i går, så i dag var jeg klar for en kortere rolig tur.  Derfor passet det fint at turvenninne Gry foreslo en tur opp til Haukåsen. Det var litt grått vær i formiddag, men det det ble mye bedre etterhvert.  I dag hadde vi selskap på turen av Grys svigerinne Tone.
Haukåsen er en av Gry’s faste turer i hjemlige trakter, en favoritt hun alltid kommer hjem til, uansett hvor vi har vært rundt i landet. Tone har fått masse snaper og bilder derfra i lang tid, så det var virkelig på tide at hun ble med selv og se hva Østmarka har å by på.img_8817Stien fra Nuggerud går jevnt oppover hele veien, så det passet fint med et stopp ved Djevelens prekestol.  Dette er en diger stein.  Skulle vært artig å vite hvor mange tonn den veier. img_8816Haukåsen er et knutepunkt i denne delen av Østmarka, med stier i flere retninger. Derfor er det som regel mange som tar et stopp der og nyter den fine utsikten, både i område rundt, og videre vestover og sørover Oslofjorden.img_8756Etter kaffestoppet på Haukåsen la vi turen om Lauvtjern og Svartputten før «nedstigningen» til Nuggerud og skogsbilvei ut til Ellingsrud igjen.img_8762

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: