Middag i marka

For meg er ikke vinteren favorittårstiden, selv om den er fin den også.  Derfor setter jeg pris på at høsten blir så lang og fin som mulig. Slik den har vært de siste dagene.img_8620I  går hadde jeg en lang og fin tur i Østmarka, med en del høydemeter opp og ned, så i dag ble det en adskillig roligere tur, også den i Østmarka. Så i dag ble det en tur til det jeg kaller «den lille skogen min», helt i utkanten av Østmarka. Mange har spurt om hvor denne skogen er, så her er et skjermdump fra UT.NO :img_8640Med på turen hadde jeg blant annet kaffekjele, mat og sitteunderlag. Da hadde jeg det jeg trengte for noen fine timer ved bålplassen min.img_8628Det smakte godt med nylaget kaffe, mens jeg ventet på at maten skulle bli varm.  I dag var det restemiddag som stod på menyen. Den bestod av kylling, fisk, soppstuing og andre grønnsaker. Virkelig godt det også.img_8632Så var det bare å tusle rolig ut av skogen igen, etter nok en fin høstdag.img_8639Her en video fra dagens tur:

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

 

2 svar til “Middag i marka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: