Fortsatt fin høst i Østmarka

Det har vært litt varierende vær her i det siste.  I dag var det veldig fint, og selv om jeg kom litt sent avgårde ble det en fantastisk fin dag i Østmarka.  Etter en del regn i det siste var det bløtt noen steder, og vått nedfalt løv er glatt og sleipt.  Da er det godt med gode tursko.img_8561Startet med å hente viltkameraet, som har stått noen dager litt øst for nordenden av Nord-Elvåga. Det var ingen ting på kameraet denne gangen, så jeg puttet det i sekken for å plassere det et annet sted senere på turen.img_8530Krysset skogsbilveien mot Mariholtet ved Ellingsrudlia, og tok den ganske bratte stien oppover mot Haukåsen.  Denne stien har jeg bare gått en gang tidligere, sammen med hunden Frida.  Husker så godt hvor lett og ledig hun kom seg opp denne stien, så fra nå kaller jeg den for «Fridastien», som et minne om fine Frida.img_8535Oppe på Haukåsen blåste det litt, men sola skinte.  Tror det er første gang jeg har vært der oppe hvor det ikke har vært andre der. Som vanlig var det fint utsikt der i dag.img_8543

img_8542Derfra tok jeg blåstien nordover og ned til Lauvtjern. Det var spesielt fint der i dag, med lav sol over det speilblanke vannet.img_8554Etter noen høydemeter kom jeg opp til Puttåsen, og hadde en fin tur bortover den flotte åsen, og videre ned til Evensmåsan. Avsluttet en fin dag gjennom den lille fine skogen ved Bakås skanser, og kom ut av skogen i det sola forsvant bak åsen.

Tracket fra dagens tur:

img_8617Her en video fra dagens fine tur:

Ha en fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: