Stille og rolig tur i Østmarka i dag

I dag var det fine høstværet tilbake i Østmarka, med fin sol og fin temperatur til å være i slutten av oktober. Etter flere dager med lengre turer var det deilig med en rolig dag i marka.  img_8476Etter å ha tuslet rundt i skogen stoppet jeg ved den faste bålplassen min og tente et lite bål.img_8473Der er det fint å sitte med kaffe og banankake og bare høre på fuglene som er igjen her.img_8477Bortsett fra fuglene var det helt stille og fredelig i skogen i dag.img_8469Her en video fra dagens lille tur:

Ha en fin fredagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: