Senhøst i Østmarka

I dag var det en slik dag hvor det var ekstra deilig å gå og gå.  Hadde egentlig ikke tenkt meg så lange turen i dag. Planen var å sjekke viltkameraet som er plassert ikke så langt hjemmefra.  Derfor hadde jeg ikke ikke på de rette turskoene, og kun litt saft og en energibar i tursekken.

img_8343Startet innover mot Mariholtet, og på broen over Elvågabekken fikk jeg øye på en svart mink som kom oppover langs bekken (se video lenger nede). Som (nesten) vanlig var det ikke noe på viltkameraet, så jeg flyttet litt på det.img_8349 Nå var jeg allerede et stykke på stien på østsiden sørover langs Nord-Elvåga, og været var for fint til å snu, så jeg fortsatte.  Valgte en umerket sti som går langs vannet ett stykke, men den siste biten gikk jeg på blåsti sør til demningen over mot Mariholtet.img_8351Etter et kort stopp ved Mariholtet Sportsstue gikk jeg på skogsbilvei i retning Nøklevann, men tok av på stien langs Slettfjell og ned til Høyås. Denne stien går et et veldig fint terreng.img_8357Etter litt gåing på skogsbilvei var jeg nede ved Nøklevann. Der tok jeg av fra veien og gikk på sti i varierende terreng langs østsiden av vannet helt opp til nordenden.  Litt knotete å ta seg frem enkelte steder, men kom frem uten store problemer. img_8368Fra nordenden av Nøklevann fulgte jeg veien opp til Ulsrudvann, og så ut av marka etter en lang fin tur.img_8369

Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: