Fint i Lillomarka

I dag ble det en ny tur i Lillomarka i Nordmarka, og nok en dag i strålende høstvær. Startet turen fra Rotnes i Nittedal, sammen med turvenninne Gry.  Valgte stien opp fra Mostua, forbi Jensrud. Før vi kommer inn på skogbilveien mot Sinober, går stien oppover over gamle hogstfelt og fin skog. Litt bløtt på stien oppover, men helt greit å gå der.img_8307Sinober et et knutepunkt med stier i flere retninger.  I dag var det mange som hadde tatt turen dit og koste seg i sola. Det ble et kaffestopp på oss også der i dag, alltid hyggelig å ta turen innom.

img_8288Derfra gikk turen på blåsti i fint og kjent terreng sørover i retning Solemskogen.  Sola tittet igjennom trærne og ga ett flott preg på skogen i dag, det var veldig grønt og fint. Tittet som vanlig etter sopp, men de traktkantarellene vi så, var bare så vidt på vei ut av mosen, så de fikk være i fred til de er større.img_8300På «min plass» i nærheten av Granberget stoppet vi for litt mat og kaffe. I dag hadde vi med pannekakerøre og bacon, alt smaker utrolig godt ute på tur. Herfra er det også litt utsikt, blant annet over til Tryvann og sørover til indre Oslofjord.img_8302Det var nok litt kjølig i natt, for på enkelte småpytter nå det litt is i dag. Et klart tegn på at det går mot vinter.img_8299Tok en liten tur nedom Griseputten, før turen fortsatte nedover på nedsiden av Slengfehøgda, og videre til Solemskogen.img_8291Da var turen på 12 km i fint vær over.img_8336

 

 

img_8289Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: