Høst i Østmarka

Det fine høstværet fortsetter, og da er det bare å komme seg ut.
I strålende solskinn startet dagens tur fra Bogerud T bane. Passerte snart Rustadsaga Sportstue, og kjøpte med solskinnsbolle til kaffen senere på turen.

img_8276Det er mange som er ute og går i helgene, så da  var det bare å komme ut på første og beste blåsti.  Der er man omtrent alene, selv i helgene.img_8230Kom inn på skogsbilvei igjen ved Øgården, og etter litt stigning tok jeg av på ny sti ved Høyås i retning Slettfjell over Finfjellåsen.img_8267Der oppe smakte det godt med bollen og kaffe.img_8268Derfra fortsatte stien i fin skog nedover, og etter noen nye meter på skogsbilvei ble neste stopp ved Mariholtet Sportsstue.img_8233For å unngå skogsbilveien fra Mariholtet til Ellingsrudåsen valgte jeg å gå over demningen ved Elvåga, og derfra på fin og variert sti på østsiden av vannet.img_8266Fant et sted hvor jeg plasserte vitkameraet.  Nå skal det få henge der en stund.img_8270Den siste delen av turen gikk fra Bjørndalen¨ gård og gjennom skogen til Lysås.img_8274-1Før jeg kom ut i bebyggelsen igjen passet det fin med et lite bål og en kopp kaffe, i det sola gikk ned bak åsen bak.img_8261

 

Her en video fra dagens tur:

Ha en forsatt fin lørdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: