Gjensyn med Østensjøvannet

Det ble en liten, fin tur i dag også.  For mange år siden bodde jeg på Abildsø, og da ble det mange turer ved Østensjøvannet.  I dag ble det en tur rundt dette flotte vannet.img_8202Det har skjedd mye der på disse årene.  Blant annet er det laget utsiktspunkter hvor man kommer ganske tett inn på fuglene. Ideelt for de med kikkert og kamera.img_8203Det er også anlagt ny gangvei flere steder rundt vannet.  Denne er lagt lenger unna selve vannet, slik at fuglene er mer beskyttet.img_8208Det er registrert over 230 ulike fuglearter ved vannet. som nå er en miljøpark. Akkurat nå er stien stengt noen partier på grunn av aneggsarbeid. men en fin tur ble det alikevel.img_8213Her en veldig kort video fra turen:

Ha en fortsatt fin fredagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: