Fin augustdag i Lillomarka

Det begynner å bli en stund siden sist jeg gikk i Lillomarka i Oslo nå, men i dag ble det en veldig fin tur.img_6887I dag gikk jeg fra Solemskogen via Sinober og til Movatn.  Denne stien har jeg gått mange ganger før, men det er lenge siden jeg har gått fra Solemskogen.  Vanligvis slutter jeg der.img_6895Dette er altså en sti jeg kjenner godt, men på Evensetermyra har det skjedd noe.  Den er under restaurering, og foreløpig er trærne felt.  img_6886Det var godt og varmt å gå i dag i det fine augustværet.  Ga meg god tid, og tok flere drikkepauser.img_6897Var innom Sinober, men der var det ingen i dag. Vanligvis sitter det en og annen der og tar en pause, men i dag var jeg helt alene der.  Det var jeg forøvrig på hele turen.  Møtte ikke et eneste menneske.

Tok meg også tid til å lage middag i dag, og det smakte veldig godt!

Avsluttet en rolig og fin tur på Movatn stasjon. Tok ikke så mange bilder på turen i dag, en filmet desto mer.  Her et sammendrag fra turen:

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld:-)

 

Ett svar til “Fin augustdag i Lillomarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: