Farvel fine Frida

I går kom dessverre dagen vi måtte si farvel til Frida. Gjennom min gode turvenninne Gry har jeg vært så heldig å få vært mye sammen med denne fine hunden de siste årene. Frida kom fra Spania for 11 år siden, og har hatt et veldig fint liv sammen med Gry og hennes tidligere samboer, IP.   De siste årene har Frida bodd en uke hos henne og en uke hos han. Før det bodde hun flere år i Spania, så hun ble en gammel «dame», nesten 16 år.

img_4431_original

 

Jeg vi alltid huske de fine turene jeg fikk sammen med Frida. I starten ville hun helst gå sine vante turer i rundt hjemlige trakter hvor hun var kjent, men etterhvert fikk jeg henne med på turer i marka, og jeg tror hun likte det.  Alderen til tross er jeg imponert over hvor flink hun var å ta seg frem, av og til i krevende terreng.

img_2519_original

Men aller finest hadde vi det på rolige turer i flatt og fint terreng, som for eksempel i Fetsund hvor vi var ofte. Likte godt å rulle seg rundt i lyngen, og snuse inn nye inntrykk.
Når jeg spikket på trekoppene mine fulgte hun nysgjerrig med på hva jeg drev med, og hvis jeg jobbet med noe hun ikke fikk være med på, ga hun tydelig beskjed når det var på tide å ta en pause for å lufte henne.

img_6951

Det var derfor naturlig at Gry og jeg tok en tur dit i går etter at vi hadde tatt farvel med verdens fineste hund.

img_6952

I dag gikk jeg en liten tur i skogen hvor Frida og jeg gikk ofte. Det var fint å tenke tilbake på alle de fine og gode minnene hun ga meg.

 

Ett svar til “Farvel fine Frida”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: