En sommerferie er over

3 ukers sommertur er nå over.  Også i år ble det en fantastisk tur rundt i landet sammen med min gode turvenninne Gry.  Vi har fått sett veldig mye fin natur, både til lands og til vanns. Og mange hyggelige mennesker har vi møtt underveis, både venner og familie.

Vi reiste rett til årets første «høststorm» på Gossen, men den ga seg fort.  Ellers har vi stort sett hatt fint vær, bortsett fra litt vind, men det er det jo ofte på Vestlandet.

I år var vi som nevnt på Gossen, og videre var vi i Sæbø, Flatraket, Måløy, Florø, Hemsedal, Lindesnes og Vanse. Jeg har tidligere skrevet om, og langt ut noen bilder fra hva vi har opplevd på de forskjellige stedene. Har selvfølgelig filmet også, og her et et lite sammendrag av sommerturen:

Sommeren 2021 – del 1:

 

 

Sommeren 2021 – del 2:

«Toppturene» til Synnevahornet og Skogshorn, har jeg lagt ut egne videoer på tidligere, og de kan du se på YouTube.  Søk på Svein Blålid. (Der ligger forøvrig videoer fra de fleste turene mine de siste årene)

img_6395Siste tur ble en fin tur i Østmarka her i Oslo i dag.  Denne marka har jeg gått utallige turer i, og blir aldri lei av å gå der. Bildet under viser at man kan gå mange kilometer i skogen, rett utenfor bebyggelsen.

img_6876

Og her noen bilder fra dagens tur:

img_6865

 

img_6860

img_6879

Vi har besøkt familie og venner flere steder, stor takk for gjestfriheten til alle, ikke minst siste stopp på veien hos Tone i Vanse.

img_6553

Til slutt en stor takk til Gry for nok en fin tur.  Hun har vært sjåfør på turen, og har kjørt trygt og sikkert i mange mil disse ukene.  Og på fotturene har vi som alltid tatt det veldig hyggelig sammen.

 

 

Ett svar til “En sommerferie er over”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: