Linderudkollen-Trollvann- Langvann

Sommerværet lar vente på seg, ihvertfall her i Oslo-området, men det ble en fint tur i dag. Kom sent av gårde, så det ble ikke lange turen.img_5378Startet fra skianlegget på Linderudkollen, og tok stien nedover mot Trollvann.

Utrolig fint og grønt i skogen nå, noe dette bildet viser.img_5365Det var mange som hadde funnet veien opp til Trollvann i dag, så det ble en rask tur rundt selve tjernet, før turen gikk på en ny sti oppover igjen. img_5369Tok en tur nedom Langvann.  Der var det stille og fint i dag.  Ikke store vannet det heller, men det virket som det er litt fisk av eller annet slag der, for det vaket jevnt og trutt.img_5379

img_5376Så tilbake til Linderudkollen. Og så kom regnet.

Her en kort video fra turen:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: