Ny tur med Frida

Frida likte tydeligvis turen for noen dager siden, for i dag ville hun på tur igjen. Først tok vi en tur på Ingierstard.  Fint for henne å gå på svabergene nedenfor restauranten.img_4433Neste stopp ble ved Svartskog Kolonial. Der smake det godt med en kopp kaffe og kake sammen med turveninne Gry.

 

Dette er er populert sted hvor man kan kjøpe mye spennende og mange gamle ting å se på.  Blant annet denne gamle Taunusen.img_4429På tilbaketuren ble det en 2,5 km fin tur på Vervenbukta.  Det var en del både 2- og 4-beinte som tok turen dit i dag.img_4435Etter turen, og en god middag er Frida fornøyd for i dag:-)img_4448Her en veldig kort video fra turen:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: