Tur ved Store Gryte i Lillomarka

Valgte å ta en litt rolig tur i dag, etter at jeg tok den siste koronavaksinen i går, og da passet det fint med en tur i området ved Store Gryte.img_4392Det er lenge siden jeg har gått der nå, og det er fint å gå innover på stien på vestsiden av dette flotte vannet.img_4389I dette området ligger også en av hyttene som er beskrevet i boken «Hemmelige hytter», en hytte jeg har besøkt flere ganger tidligere.  Også i dag knotet jeg litt før jeg fant den, men til slutt lå den foran meg.  Alltid like hyggelig med en tur innom denne gamle tømmerkoia, som ligger godt gjemt i Lillomarka.img_4379Det ble ikke så lange turen i dag, men utrolig deilig og fint i marka nå i mai.

 

 

 

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin fredagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: