Innholdsrik dag

Det ble ikke en turdag av det vanlige slaget, men mye har skjedd. Frida, som nå er blitt 16 1/2 år, er ikke så ivrig på lange turer lenger, men i dag hadde vi en rolig og fin tur i skogen.  img_4376Tror hun koste seg like mye som meg på den korte turen i det fine mai-været!

img_4358Her en kort video med den speke, gamle «damen»:

Deretter bar det avgårde for å få den siste dosen med koronavaksine, så nå er jeg endelig fullvaksinert. Jeg er imponert over alle som jobber lørdager, søndager og helligdager for at vi skal bli vaksinert så fort som mulig!img_4374Etter vaksineringen ble det en tur til Vinterbro, hvor Forsvarets Overskuddsmateriell har utsalg nå.  Alltid noe spennende turutstyr å finne der.img_4371Ha en fortsatt fin torsdagskveld:-)

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: