Fuglekvitter i Østmarka

Det var ikke bare jeg som koste meg på turen i Østmarka i dag.  Utfra alt fuglekvitteret (hør på video lenger nede) virket det som fuglene hadde det OK også.

img_4326I dag gikk jeg på stier jeg har gått på flere ganger tidligere, men ingen turer blir like av den grunn.

Startet på skogsbilvei fra Ellingsrud og inn til Nuggerud.  Så stien jeg har gått mange ganger opp mot kula på Haukåsen.img_4323

Bushet litt på vei opp, og kom over et tiurreier med hele 7 egg. Tok et bilde i full fart og gikk videre, og på avstand så jeg at mor kom tilbake.img_4322

Det er ellers mye fint å se i skogen nå, og man trenger ikke gå i kunstatelier for å finne kunst.  Det er bare å ta med kamera i skogen.img_4318

Sånn midt i uken er det ikke mange ute og går, men i dag møtte jeg 2 hyggelige karer som var ute og lette etter turorienteringsposter.  En av dem fortalte at han fulgte med på det jeg skriver i turbloggen.  Har for øvrig fått en del spørsmål i det siste fra noen som vurderer å gå Jotunheim- og Rondanestien, og det er hyggelig.

Fra Haukåsen fulgte jeg stien forbi Ulvenseter og Lauvtjernmåsan og ned til Lutvann, som lå der speilblankt i dag.img_4337Ikke så lange turen, men veldig fint å komme ut i marka i disse dager.

Etter turen ble det en tur til XXL.  Har lenge hatt lyst på en litt større ryggsekk, og i dag fant jeg en jeg likte. Den sitter godt på ryggen, og tar 110 liter. Da har jeg plass til det meste.

img_4354

På en av de siste turene fant jeg er tung jerngjenstand langt inne i en skog.  den er ca 20 x 18 x 4 cm og veier 1,3 kilo.  Hadde vært artig om noen har ide om hva den har vært brukt til.  Tar gjerne imot forslag.

 

Her en video fra dagens tur.  Mye fuglekvitter i dag:

Ha en fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: