17.maitur i Østmarka

Det har blitt en tradisjon med en tur i marka på nasjonaldagen.  Her i Oslo har det regnet i hele dag, men fin temperatur og vindstille. Da er det bare å kle seg riktig, og ta med det jeg trenger i sekken.

Planen var å ha med Frida, men hun syntes ikke dette var det rette været for skogstur. Etter en liten luftetur ville hun hjem.img_4459De siste årene har jeg vært på tur denne dagen sammen med min gode turvenninne Gry. I år er hun på Sørlandet hos sin bror, som dessverre er blitt syk, så i år ble jeg alene på tur i Østmarka. De siste årene har vi vært på tur i Måløy, Sinober i Nordmarka og på Prekestolen i Romeriksåsen 17.mai.img_4465Før jeg dro pusset jeg fjellstøvlene.  De var ikke like rene og blanke da jeg kom hjem.img_4473I slikt regnvær er det vanligvis veldig stille i skogen. Da var det deilig å sitte under en tarp og høre regnet som silte ned, og fuglene som kvitret i trærne. img_4469Hadde ikke med mat i dag, men en kaffekopp, litt spekepølse og sjokolade smakte godt.img_4478Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin 17.mai:-)

 

 

Ett svar til “17.maitur i Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: