Tur gjennom Lillomarka

Det er ikke så ofte jeg går på tur i Lillomarka, men i dag tok jeg toget til Snippen og startet turen derfra. Blåmerket sti mot Barlindåsen starter på skogsbilvei/skiløype de første 700 meterne, men det går en fin umerket sti vest for den merkede stien, så da valgte jeg den. Den går i virkelig fint skogsterreng.img_4063Derfra fulgte jeg blåstien opp til Barlindåsen er var det en del mennesker, så filmet litt, tok et par bilder, og gikk raskt videre sørover åsen.img_4072Tok av og ned til Styggedalen.  I bunnen av dalen lå det fortsatt litt is, men ikke noe problem å gå der.  Selv om det er litt bratt i dette området er det utrolig fint der, og jeg undres hver gang jeg går der hvor navnet på dalen kommer fra.img_4076Passerte etterhvert Veitjern, som nå er tilnærmet isfritt. img_4084I neste stikryss til jeg av mot Solemskogen, en sti jeg har gått mange ganger.  img_4086Fant et fint sted på nedsiden av Slengfehøgda hvor jeg stoppet for en kaffe- og matpause. Fint å sitte der og bare lytte til fuglene.img_4091

img_4092For å unngå skogsbilvei busjet jeg litt den siste biten, og kom ned til flotte Setertjern. img_4095Derfra er det ikke langt opp til bussen, og slutten på en fin tur.

 

Logg over turen:

img_4135

Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: