Fint i regn og vind i Østmarka

Været her i Oslo i dag er vel ikke akkuart slik vi ønsker det i mai, men det er bare å kle seg.  I dag regnet og blåste det såpass at regntøy var det rette antrekket, og selvfølgelig gode sko.  Det var bløtt en del steder i dag!img_4147Dagens turmål var en tur opp til Puttåsen for å hente viltkameraet, og for å unngå å gå sti jeg har gått før fant jeg en umerket sti som gikk opp fra østsiden.img_4188Passerte et område hor veldig mange trær har blåst overende, men kom etterhvert inn i fin grønn skog.  img_4149Etter å ha rundet Tørrgranåsen og gått rundt en fin myr bushet jeg videre opp mot blåstien over Puttåsen.img_4151Krysset stien og gikk inn i fint skogsterreng.  Plundret litt med å finne kameraet, men fant det etterhvert. Der tok jeg dagens kaffestopp.  Med regntøy var det deilig å bare sette seg ned i den våte lyngen.img_4152Deretter gikk jeg utenfor sti  og kom ut rett over Grønlihytta og gikk videre nedover og over Evensmåsan.

Avsluttet turen gjennom skogen»min», helt i utkanten av Østmarka.img_4186Etter en våt og vindfull tur smakte det ekstra godt med fiskemiddag.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: