Fredagstur gjennom Østmarka

Det ble en fin tur gjennom Østmarka i dag.  Kom litt sent i gang, men etter 5 timer var jeg fornøyd med dagens tur.  Startet fra Ellingsrudåsen i litt overskyet vær, men sola tittet frem stadig vekk på turen.img_3977Etter å ha passert skogen «min»  og Evensmåsan tok jeg et stopp ved Grønlia. Rundt denne hytta ser jeg stadig fugler, og i dag så jeg tiur (se video lenger nede) og hakkespett.img_3973

Oppe på Puttåsen tok jeg av fra blåstien og fant et fint tre hvor jeg festet viltkameraet. Nå skal jeg la det henge der noen dager.  Tror det er en del dyr i dette området.img_3976Isen har nå gått på vannene i Østmarka nå, ihvertfall de jeg passerte i dag. Det første var Lauvtjern.img_3979Videre gikk jeg mot Haukåsen, men tok av på en umerket sti ned til Kroktjern. og videre i fint terreng i retning Sarabråten.

Tok en avstikker nedom Hauktjern.img_3988

Fra Sarabråten fikk jeg først på skogsbilvei, men da jeg nærmet meg Nøklevann på østsiden fant jeg en sti. Den har jeg ikke gått før, så det ble en fin tur sørover langs dette flotte vannet.img_4005

På en såpass lang tur trenger jeg mat, og da passet det bra å teste den nye turmaten fra GILDE.  Den smakte utmerket, og er nok en god konkurrent til Real Turmat.img_4014 Tok et lite stopp ved Rustad Sportsstue.  Det var stille der i dag.  Så tuslet jeg ut av marka og til Bogerud T-bane.img_4021Her en video fra dagens tur:

Ha en fin fredagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: