Regn og vind, men fint i Østmarka

Solen og det varme fine været har tatt en liten pause.  I dag var det overskyet, litt vind og antydning til regn.  Så da var det bare å ta på seg litt varmere klær, verre er det ikke.img_3738-1Gikk ikke langt før jeg var inne i skogen, og der er det jo lunere, og med litt regn lukter det friskt og godt.img_3743Løvtrærne er ikke grønne ennå, men det er like før.  Hvitveisen er imidlertid i full blomst.img_3745-1Akkurat nå er det visstnok tid for tapping av bjerkesaft. Det finnes tappekraner å få kjøpt, som skrues litt inn i treet.  Det er imidlertid stengt over alt nå, så jeg forsøkte i dag med en egen vri: Kappet av et stykke av et metallsugerør, lagte et tynt hull litt inn i treet, og stakk røret inn. Festet et flaske i enden av røret.

Det begynte å dryppe bjerkesaft ned i flasken, og i morgen har jeg kanskje en full flaske fersk bjerkesaft?img_3734-1Tok en liten rast på en liten kolle.  Koste meg med litt elgpølse og saft i dag.  Rett ved der jeg satt oppdaget jeg et fint ekorn.img_3740Har en mistanke om at det har reir med unger i nærheten, så jeg gikk videre.img_3768Gilde har laget en ny turmat-variant, og i dag fant jeg den endelig i min lokale Kiwibutikk.  Så i morgen blir det tur for å sjekke bjerkesafta og testing av turmaten. Blir spennende å sjekke hvordan den er sammenlignet med Real Turmat.

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

Ett svar til “Regn og vind, men fint i Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: