Godt og varmt i Oslo nå

Det er godt og varmt her i Oslo for tiden, og da er det jo bare å komme seg ut. Egentlig burde jeg vært på telttur nå, men har vært litt småforkjølet i det siste. Mulig det er en bivirkning av koronavaksinen, for det var da det begynte. Men det er greit med rolige dagsturer også.

img_3634I går hadde jeg en fin tur i byen.  Startet med Botanisk Hage.  Det var mange som hadde tatt turen dit, så jeg gikk raskt gjennom parken.

Deretter gikk jeg langs kaia fra Operaen til Aker brygge.  Lenge siden jeg har gått der nå, og det var hyggelig å se fjorden igjen. Langs kaia var det mange som prøvde fiskelykken.  Antar det er makrellen de er ute etter.

img_3648Hadde tenkt å gå videre utover Aker Brygge, men stoppet dert, for der var det litt for folksomt i går!img_3659I dag pakket jeg tursekken og tok en tur til den lille skogen «min» i Østmarka. Der var det ikke mange.  Jeg var ute i 4 timer og møtte ingen!img_3675I motsetning til turen i Nordmarka lørdag,  var det snøfritt i dag. Fant igjen en bålplass jeg laget i vinter, men den kunne jeg ikke bruke i dag. Det er bålforbud nå, så det må jeg vente med til høsten.img_3669Jeg hadde med både mat og primus, så det ble en enkel middag i marka i dag også, og det smakte som alltid godt.img_3671Tapping av bjerkesaft har jeg ikke forsøkt før, så i dag gjorde jeg ett lite forsøk. Laget et lite stikk med kniv litt inn i treet, og saften piplet ut.  Forsøkte å samle litt i en flaske, og etter en halvtime hadde jeg litt i bunn en av flaska.  Med litt bedre utstyr skal det nok bli mer neste gang.

img_3720Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: