Påsken 2021 – dag 1

Da er årets påske i gang, og forhåpentligvis mange fine turer.  Det var ikke det vi forbinder med påskevær her i Oslo i dag, men for meg som vil ha bort snøen var det topp: tåke, regn og varmegrader.  Det var bare vind som manglet.

På dagens tur fra Bysetermåsan på blåsti mot Vangen var det varierende føreforhold, alt fra fint skareføre til grønne stier.  Noen steder rant smeltevannet som strie elver i stiene.img_3223Det var stille i skogen i dag.  Selv fulglene virket fraværende, men de satt nok i trærne og ventet på sol og varme.img_3207Midtveis til Vangen tok turvennine Gry og jeg et lite kaffestopp, fint å bare stoppe opp og sitte å se.img_3204Etter litt kuppert terreng i starten, er det stort sett lett terreng å gå i. Så masse spor etter storfulg rundt i dag, kanskje dette er terreng for den som har lyst til å se tiurleik på våren? Den er tydeligvis igang her.img_3194På Vangen Skistue var det åpent idag, og som alltid smakte det godt med ferskt bakverk og kaffe.img_3197Derfra og tilbake til Bysetermåsan gikk vi et stykke på blåsti, men mest i restene av skiløype forbi Kjerrmostjerna og Morttjernet.
Sola forsøkte forgjeves å bryte gjennom i det turen var over. Forhåpentligvis lykkes den bedre med det utover i påsken. Det ser lovende ut.

Her en liten video fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: