Påsken 2021 – dag 2

Våknet til fantastisk vær i dag, frost på bakken, men sola skinte fra blå himmel, kan ikke få bedre turvær!img_3240Startet turen i dag fra Bjørnerud, på stier som var blitt harde av nattefrosten. Tok av fra blåstien etterhvert og fulgte en umerket sti. Fin sti det også og mindre folk.  Det er ikke lange turen ut til Branntårnet på sørenden av Grønnliåsen. img_3248Dette tårnet er nok et populært turmål der det ligger på åsen, med bebyggelse ikke langt unna.img_3245Det ble en tur opp i tårnet, hvor utsikten er fin, særlig vestover.  I klarvær ser man blant annet til Gaustatoppen.  Dit var det ikke mulig å se i dag.img_3239Det går en umerket sti tilbake på nedsiden av åsen på vestsiden. Helt greit å gå der selv om det var bløtt og sleipt noen steder.  Stien kommer ut ved Enga på Øvre Prinsdal. Dette er en del av et større kulturlandskap med rikt artsmangfold, typisk for slåttemark, før stien fortsatte forbi kunstgressbanene ved Pinsdal idrettshall og videre tilbake til Bjørnerud.

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: