Nå er det endelig vår

De siste dagene har jeg fått følelse av vår.  Det har blitt varmere, og man kan nesten se at snøen smelter. De grønne flekkene blir større og større. img_3134Et sikkert vårtegn for meg er når jeg bytter ut lua med tur-capsen, og det skjedde i dag. Capsen begynner å bli slitt, men holder nok en sesong til.img_3177Det var ikke sol i dag, og det blåste litt, men både jeg og fuglene koste oss i Østmarka i dag. Deilig å ha denne fine og stille skogen så tett på der jeg bor, og der er jeg så ofte jeg kan når jeg ikke er på lengre turer andre steder.  Det nærmer seg den tiden nå.img_3145

Etter turen leste jeg gjennom artikkelen i siste nummer av FRILUFTSLIV.  6 sider med tekst og bilder i artikkelen Friluftsprofilen, hvor jeg blir intervjuet om nettopp friluftsliv.

Det ble et lite bål på turen i dag også, og da blir det ofte morsomme bilder.img_3138Her en veldig kort video fra dagens tur:

Ha en fin torsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: