Fint, men tungt i nysnøen

Snøen som kom siste døgn lå fortsatt  på grenene da jeg gikk ut i marka i formiddag. Da solen kom tok det ikke lang tid før det begynte å «regne» fra trærne, og etterhvert ble det virkelig deilig i sola.img_2877Med slik fersk snø er det lett å finne steder å gå hvor ingen andre har gått.  Det var imidlertid tungt å tråkke i nysnøen, som allerede er bløt.  img_2875Etter noen kilometer fant jeg et fint sted for en rast. Kaffe og et lite bål blir aldri feil på en slik dag.

Selv om det var tilnærmet vindstille var det OK med tarpen, da slapp jeg å få det som smeltet og falt fra trærne over meg.gptempdownload-5Det ble en del basing i dag i ulent terreng, og noen fall ble det i skråningene, men det er bare moro i slikt vær.img_2880Allerede på vei ut av marka hadde det smeltet mye snø.  Bakken er så varm at det smelter både undenfra og ovenfra, så denne snøen forsvinner nok før vi vet  ordet av det.img_2893Her en video fra dagens tur:

Ha en fin fredagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: