Mars er lunefull

Hvis det er en ting som er sikkert, så er det at mars er usikker når det gjelder været. Selv om jeg håpet på en tidlig vår, trodde jeg ikke helt på det, og fikk svaret da jeg våknet i dag.  Da hadde det kommet flere centimeter nysnø i løpet av natten, og det fortsatte å lave ned.img_2869Egentlig hadde jeg lyst å gå i hi i formiddag, men det ble en aldri å liten tur ut i dag også.img_2862Det er selvfølgelig fint å se den hvite snøen ligge på trærne, men helst ikke nå i snart midten av mars.  Lite å gjøre med det, og den forsvinner nok like fort som den kom, og tar med seg restene av snøen etter det siste snøfallet.img_2856I skrivende stund er det sludd som kommer ned, og det er bra.  Yr melder om lite nedbør de nærmeste dagene, og flere varmegrader på  dagtid.img_2861-1Så det tar nok ikke så mage dager før jeg starter teltsesongen.  I mellomtiden prøver jeg litt på trening inne.  Er nok noen kilo over «matchvekt». Det har nok blitt (for) mye god mat i det siste. gptempdownload-4Ha en fin torsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: