Rolig Østmarkatur

Etter å ha fått med meg de siste oppdateringene på koronafronten på TV i formiddag, må jeg innrømme at det var ekstra deilig å komme ut i skogen i dag. Der kan jeg glemme korona for en stund og bare slappe av.img_2791Og ute i skogen slapper jeg virkelig av.  I dag var jeg i den lille skogen «min» i Østmarka, ikke lang fra der jeg bor. Det er ikke store området jeg går i der, men jeg har det jeg trenger for å få en fin dag. img_2794Fra dag til dag har snøen minket, og de grønne områdene blir større og større. Jeg har jo håpet at det ville fortsette, men ser nå på YR at det vil komme nedbør de neste dagene, og jeg antar at den blir hvit. Forhåpentligvis forsvinner den like fort som den kommer. Slik er det i mars, og før eller siden blir det vår. Også i dag plasserte jeg ut et viltkamera.  Har ikke vært heldig i det siste, men det er like spennende hver gang.  img_2785Det ble et lite bål i dag også.  Det er så fint og avslappende å sitte og høre på knitringen, og kose meg med varm kaffe.img_2784

Her en kort video fra en fin dag i skogen:

Ha en fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: