Litt om turplanene mine fremover

Vi er nå ett stykke ut i mars, og det nærmer seg det jeg regner som min tursesong. Kulde og snø er OK det, men det er i de grønne månedene jeg trives aller best på tur. I de siste årene har jeg hatt større eller mindre turprosjekter.  På dette området har det det vært, og er, viktig for meg å planlegge, og å sette mål. Dette startet da jeg sluttet med alkohol.  Da måtte jeg ha mål og noe å se frem til, og da er planlegging viktig.
Vi er fortsatt inne i en vanskelig tid på grunn av koronaen.  Er jeg heldig er det ikke så lenge til jeg får beskjed om vaksinering, men inn til det skjer må jeg følge myndighetenes anbefalinger og pålegg. Derfor tar jeg en dag av gangen nå.

Hvis alt går som jeg ønsker vil jeg om ikke så lenge starte opp med minst en tur pr. uke med 2-3 overnattinger i telt eller hengekøye. Det kan bli i Oslo-området eller lenger unna.  Skal jeg utenfor Oslo vil jeg ta tog, buss eller fly.

På noen av turene vil jeg ha med utstyr slik at jeg kan gå etapper, slå opp telt og gå videre neste dag. Da er jeg avhengig av å få med meg alt i en tursekk. På denne måten han jeg gå fra A til B,  eller fra A og tilbake til A,  med overnatting underveis.  På slike turer vil jeg bruke det minste teltet jeg har, som tar liten plass og veier lite.

På andre turer vil jeg gå litt og finne en basecamp for noen dager, Da kan jeg bruke et større telt og ha med mer utstyr. Fra basecampen kan jeg gå dagsturer, eller bare kose meg rundt leien. Der kan jeg også endelig få testet fiskelykken, noe som ikke er så lett på turer hvor jeg går og går.

I fjor var jeg innom alle fylkene i Norge, og allerede i år er det steder jeg vil tilbake til.  I mai blir det noen dager i Måløy og området rundt der.  Gleder meg skikkelig til nye turer der. I flere år har jeg hatt lyst på en tur opp på Galdhøpiggen. Av forskjellige grunner har det ikke blitt noe av, men håper at det blir mulig i år. Børgefjell i Trøndelag står også på programmet, men det skriver jeg mer om når det nærmer seg.

Da er det bare å vente på at snøen forsvinner, så er jeg klar.

Ha en fortsatt fin mandagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: