Nå er våren på vei

Etter en helg hvor jeg gjorde andre ting var det godt å komme ut i marka igjen i dag. Mandager er gjerne ektra rolige, og i dag møtte jeg ikke noen på min tur, i Østmarka. Igjen er det vårlig her i Oslo, men det er fortsatt snø i marka. Den er imidlertid veldig bløt, og smelter fort.  Store deler av dagen var det sol fra skyfri himmel, vindstille og noen varmegrader.  Bedre kan det ikke bli.img_2961Selv om jeg har telt som tåler snø, venter jeg til snøen er borte for jeg starter teltsesongen.  Vanligvis er det mindre snø i tidligere Østfold på denne tiden, så det er nok der det er mest aktuelt for første telttur.img_2956På teltturer må jeg ha med mat, og i dag testet jeg en ny type turmat.  Utenom det jeg lager selv, er det Real turmat jeg har brukt mest, og det er nok den jeg kommer til å fortsette med.   Den jeg testet i dag var OK, men ikke mer enn det. img_2954Her en video fra dagens tur, og turma-testing:

Ha en fin mandagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: