Glatt i Østmarka i dag

Det var fint å komme en tur ut i marka igjen etter et par innedager. Av og til er det andre ting som må gjøres enn å gå på tur.  Denne gangen har jeg brukt litt tid i forbindelse med en artikkel til påskenummeret til bladet Friluftsliv.  img_2624Men i dag ble det altså tur igjen, og nok en gang i Østmarka.  Det har blitt kaldere i været, og smelteprosessen har stoppet opp litt. På bratte stier har det de siste dagene vært bekker med smeltevann.  img_2625Dette har nå fryst til, og det var virkelig glatt enkelte steder i dag. Hadde ikke kommet opp uten isbrodder i dag.img_2614

Utenfor stiene var det imidlertid fint å gå. De grønne flekkene er blitt større og snøen som er igjen er hard.img_2619Det var ikke så langt jeg gikk i dag heller, men bare det å komme inn mellom trærne et par timer gjør godt, og kaffen og kvikk-lunchen smakte godt der jeg satt i sola, med et lite bål ved siden av.img_2610Mer skal det ikke til for å ha en super dag.

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin torsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: