Middag i Østmarka

Jeg har skrevet det mange ganger tidligere, og sier det igjen:  Mat smaker best ute i naturen.  Hadde egentlig ikke tenkt meg på tur i dag, men bestemte meg for å ta med litt i sekkene og dro avgårde.img_2662Det var overskyet i dag og blåste litt, men inne mellom trærne var det rolig og fint.  Litt inne i skogen så jeg pluselig et rådyrpar.  De hadde nok oppdaget meg først, og var allerede på vei bort i flotte sprang, og kameraet hadde jeg i lomma.  I det siste har jeg sett rådyr rett utenfor der jeg bor, men det er noe annet og finere å se dem der de hører til, i skogen.gptempdownload-1Etter å ha tråkket litt rundt i snøen, som det blir mindre og mindre av, fant jeg et fint sted, og satte meg ned.  Hadde med lapskaus i flaske, så det gikk raskt å varme den på primusen, og nok en gang hadde jeg en god og smakfull middag ute i det fri.img_2656

Det har blitt mange småturer i det siste, så i morgen håper jeg på en litt lengre tur.

Her en kort videon fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

Ett svar til “Middag i Østmarka”

  1. Hei😃
    Koselig liten filmsnutt du har laget, og jeg er helt enig med deg… Mat smaker best ute i friluft…👍❤️
    Hadde vært fint hvis du sa noe om hvor du går/ gikk ut fra, og hvor ca. du er i Østmarka der du stopper…🥰

    🤗 Hilde

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: