Kortturer i Østmarka

Mens jeg venter på våren er det deilig å ha Østmarka rett i nærheten, og det har blitt mange fine turer der i det siste. I de siste dagene har jeg gått mye i sammen området, men turene blir alikevel forskjellige fra gang til gang. Særlig i disse dager hvor snøen smelter, og det grønne blir mer og mer synlig.img_2430I går hadde jeg en fin kveldstur. Gikk ut rett før solnedgang, og fikk med meg det fine lyset i det mørket kom.  img_2382På en liten kolle tente jeg opp fireboxen.  img_2386Selv om det ikke var kaldt er det koselig å se på flammene.  Varmet vann og laget potetmos med kyllingbiter i. Det smakte godt der jeg satt og lyttet til ingenting.  img_2388Tidlig i dag tok jeg en tur i det sammen terrenget.  Stien går i en litt bratt skråning, og der er det nærmest en elv nå med smeltevann. Utenfor stien er snøen nå veldig bløt, og det tar nok ikke mange dager før den er borte.img_2424 Det er ikke mange ute og går i dette området, men noen har vært der og lagt ut høy til dyrene, men det så urørt ut.  Det var nok mer behov for det da det  var mer snø og kaldere.img_2394Her en video fra turene i går kveld og i formiddag:

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: