Tåketurer i Østmarka

Tåka lå tett i går og i dag så det var dårlig sikt, men alikevel fint å gå i skogen.  Fordelen er at dette været tærer skikkelig på snøen.  Gikk i samme område både i går og i dag, i skogen vest for Røykås. Det begynner å bli bløtt i snøen, men det går helt greit å gå. img_2365Det er ikke bare jeg som er klar for en ny vår, for nå var det liv i fuglene igjen.  Deilig å høre fuglekvitter igjen.  Dette kan du høre i videoen lenger nede.img_2355I dag hadde jeg med noen mislykkede forsøk på trekopper, og brukte dette som ved til dagens bål, og det brant godt. img_2358Om et par dager ser det ut som tåka gir seg, og hvis været blir som det meldes ser det lovende ut. Det passer fint, for nå er jeg inne i siste uken jeg har måttet ta det med ro, så nå er jeg klar for lengre og tyngre turer igjen.

 

Her en kort video:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: