Midtuketur i Østmarka

Turene jeg tar midt i uka er ofte veldig fine. Da har jeg marka nærmest for meg selv.  På de timene jeg var i Østmarka i dag møtte jeg ingen.img_2228Det har kommet litt snø i det siste, og siste døgn, så det var spesielt fint å tråkke på kryss og tvers inne i skogen.  Vanligvis er det en del dyrespor i dette området, men i dag så jeg kun noen få rådyrspor.  Det ene gikk rett inn til der jeg har har hatt viltkamera et par dager.  Dessverre hadde jeg litt feil innstilling på kamerat, så opptaket ble for dårlig.img_2248Dere som kjenner meg vet at vinteren ikke er min favorittårstid, men på slike dager som i dag må jeg innrømme at jeg koste meg.  Det er så deilig å bare tråkke i nysnøen rundt i skogen, uten mål eller mening. Og selv uten bål var det deilig å sette seg ned med en kopp kaffe og bananbolle, og og bare lytte til stillheten.img_2218

Tok ikke så mange bilder på turen i dag, men tror  videoen under viser hvor fint det er i marka en helt vanlig torsdag i februar:

Ha en fortsatt fin kveld:-)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: