Planleggingstur i Østmarka

Etter noen rolige dager ble det en fin tur i Østmarka i dag.  Rolig og rolig, i helgen var jeg faktisk på gamlehjem. Ikke et vanlig gamlehjem, men på Solplassen, som er et gamlehjem for hunder.  Der har de sitt eget hus, og fine områder utenfor. Bedre kan ikke en gammel hund ha det de siste leveårene.

Det har vært kaldt og mye sol her den siste tiden, men i dag var det overskyet, og bare noen få minusgrader.  Det kom noe snø i går, så det var skikkelig fint å gå i marka i dag.img_2184Det eneste jeg så av spor, var fra dyrene. Man skal ikke langt inn i marka før det er spor etter elg, rådyr, rev, hare og ekorn. Plasserte ut et viltkamera, og håper en eller flere av de forran nevnte tar en tur forbi.img_2054Også i dag hadde jeg med litt ved, så det ble bål i dag også.img_2172Selv om det er full vinter fortsatt, går det fort mot vår og de grønne årstider. Et nytt og spennende turår ligger foran meg.  I videoen under forteller jeg litt om hva jeg ønsker å gjøre i år.  Skal skrive mer om det senere, men håper å starte opp i løpet av mars. Oppholdet på LHL-klinikken var vellykket, og jeg føler meg snart klart for lengre og tyngre turer.img_2180Her en litt lengre video fra dagens tur, og litt om turplanene mine for 2021:

Ha en fin tirsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: