Fine dager i Østmarka

Det kalde fine været vi har hatt og har her i Oslo ser ut til å fortsette. Da er det bare å utnytte dette, og komme seg ut. I går og i dag ble det fine turer i nærmarka mi, Østmarka.img_2078Det er en del kuldegrader nå, så det er viktig å kle seg godt, og med energirik niste og noe varm i termosen, er det bare å finne seg en plass i sola, og bare nye det flotte vinterværet.img_2075I tillegg har jeg begynt å ta med litt ved, og selv ett lite bål varmer , og det er virkelig avslappende og høre på knitringen.img_2073Det er ikke uvanlig å se dyrespor i snøen, og i dag fulgte jeg ett ganske ferskt spor etter elg et stykke i løs-snøen, og på en liten kolle hadde den laget en stor grop.  Det var nok siste natts «elgeseng».img_2085

Her en liten bålkosvideo:

Ha en fortsatt fin torsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: