Kortreist tur i Østmarka

Det blir mange småturer nå om dagen, i og med at jeg skal ta det litt rolig en stund.  Da er det deilig å ha Østmarka rett utenfor stuedøra.  Etter 10 minutter er jeg inne i marka!img_2004Her i Oslo har vi strålende vær nå for tiden, og selv om det var en svak nordavind var det fint i dag.img_2016Oppe på en liten kolle fant jeg en fin plass i sola, og der tente jeg opp et lite bål.  Hadde med litt ved, så det gikk raskt å få fyr, og snart hadde jeg nykokt kaffe i svartkjelen. Den smakte godt sammen med hjemmelaget bananbolle.img_1996Det er veldig stille i marka nå.  Ikke mye fugleliv en gang.  De har sikkert trukket nærmere bebyggelsen hvor det nok er lettere tilgang til for.img_1994Ellers er disse småturne  fine til å bare sette seg ned å se rundt seg, og planlegge turopplegget fremover.  Det blir mye forskjellig i år, litt avhengig av blant annet koronasituasjonen, men kan foreløpig si at det blir mye telting i tiden fremover.  Håper på å starte opp i neste måned. Deilig å ha noen konkrete planer å jobbe med.

Her en kort video fra dagens kaffekos:

Ha en fin mandagskveld:-)

Ett svar til “Kortreist tur i Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: