Rundt Heia i vintersol

Oppholdet på LHL-klinikken forrige uke gikk fint, og jeg har klart å holde meg helt ro en uke etterpå, etter legens anmodning, men i dag var det deilig å komme igang igjen!img_1938Jeg skal fortsatt ta det rolig en stund fremover, så det ble en veldig bedagelig tur i dag, i strålende vintervær rundt Heia i Fetsund.img_1959Ute på vannet, hvor det nå er trygg is, var det mange som koste seg i sola, men jeg valgte å gå på enda tryggere grunn, rundt vannet. Stoppet ofte og nøt sola og det å være på tur igjen.img_1956Midtveis rundt vannet fant jeg en fin plass og tente et lite bål og lagde pannekake.  img_1964Fint å sitte i sola og se uteover isen, hvor flere prøvde fiskelykken.img_1951Det var lite snø i terrenget, så det var glimrende for meg å gå til fots, og for å være sikker på at jeg holdt meg på beina valgte jeg å gå med isbroddene.  img_1960Jeg har flere turprosjekter jeg vurderer utover året, og i dag kom jeg på et nytt.  Det kommer jeg tilbake til, men en ting er sikkert:  Det blir nok et spennende turår i år også!

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: