Østmarkatur i fullmåne

Det er ikke bare på dagtid det er fint nå for tiden. I dag ble det en sen tur, etter at sola hadde gått ned, og fullmånen jobbet seg oppover den klare himmelen. Selv inne i skogen var måneskinnet så kraftig at det nesten ikke var behov for hodelykt, men på de bratteste og mest isete stiene var den grei å ha.img_1906Sammen med turvenninne Gry ble det Østmarka som ble turmålet også i kveld.img_1918Det ble mange stopp underveis, for motivene var mange.  Det er virkelig fint å se månen mellom trærne.img_1904Etterhvert fant vi et fint sted for båltenning, oppe på en liten kolle.img_1890Selv om det var minus 13 virket det ikke så kaldt, men alltid koselig med et bål, og kaffen og de «nye» turbollene smakte godt.  De består av modne bananer, havregryn, rosiner og kanel.img_1911Det var deilig med denne turen, for i morgen tidlig skal jeg igjen til LHL på Gardermoen. Forhåpenligvis blir jeg ikke der så lenge, men må nok belage meg på noen veldig rolige dager en liten stund etterpå.img_1913Ha en fortsatt fin torsdagskveld:-)

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..