Fin nærtur i Østmarka

Været skifter fort nå for tiden. I dag var det strålende fint, litt kaldt januarvær, og når det i tillegg er sol fra skyfri himmel og vindstille, klager selv ikke jeg som ikke er så glad i vinter og snø.img_1802_originalI dag var jeg verken hos fysio eller kiropraktor, så da ble det en liten tur ut i Østmarka.  Det var mye is i stien der jeg gikk i dag, men med gode isbrodder gikk det greit. Ellers er det ikke mer snø enn at det går fint å tråkke utenfor stien.img_1805Fant et fint sted og tente opp et lite bål som varmet godt.  img_1809Ellers bruker jeg turene nå til å teste ut litt nytt utstyr.   I dag testet jeg en ny brenner, som når den er slått sammen ikke er stort større enn en fyrstikkeske.  Denne monteres rett opp på en gassboks, og det gikk raskt å koke en kjele med kaffe.  img_1808Vekt og størrelse står alltid i fokus når jeg velger turutstyr, så denne vil jeg helt sikkert få glede av.

Etter et par timer var nok en fin nærtur i flotte Østmarka over.

Her en kortvideo fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: