Kaffetur i Østmarka

Etter et par dager med litt ruskevær var planen å ta en tur sørover i Viken i dag, men med de nye koronareglene ble det en tur i Østmarka i stedet. Veldig kjekt å ha så flott terreng i nabolaget!

Jeg er nå i gang med ny runde med knekking av ryggen hos Tor på Klinikk for Alle på Helsfyr. Da er det fint å gå i terreng som ikke er for komplisert, bare for å være ute i bevegelse, en tur er alltid godt for både kropp og sjel uansett.img_1741 Jeg gikk inn i marka fra Lysås, rett over bekken som er grensen mellom Oslo og Lørenskog. Det er ett lett og fint skogsområde, og et fint utgangspunkt med mange alternativer videre.img_1742Jeg har vært på Revir og kjøpt noe jeg har tittet etter lenge, en liten sammenleggbar «vedovn». Revir er en liten butikk, men har mye spennende turutstyr og ansatte  med god produktkunnskap.  Den ligger sentralt i Operapassasjen.

Og fireboxen fungerte utmerket, og kaffen fra svartkjelen smakte utmerket.img_1740

Deilig å være ute i mildt vårvær i dag, godt å se blå himmel igjen. Her i Oslo har det vært mye vær i det siste, og den fine snøen som hadde kommet, er nå veldig bløt, og det fosser igjen vann mange steder. Mange steder var det mye overvann på stien. img_1744Her en liten video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: