Mandagsstille i Østmarka

Det  fine vinterværet vi har hatt her noen dager ser ut til å gi seg, i hvertfall for en stund. Nå blir det nok snøvær en tid fremover. I helgen var det mange som var ute i marka, særlig skigåere, men i dag var det stille og rolig der jeg gikk i Østmarka.  Det er så deilig å bare gå rundt i skogen, og det eneste jeg hørte var knitringen i snøen og en og annen hakkespett.  img_1690Her ute slipper jeg å tenke på munnbind og 1-metersregelen, for jeg håper og tror at koronaviruset ikke trives like godt i marka som jeg gjør. img_1689Det blir ikke lange og krevende turer akkurat nå, men det viktigste er å komme ut en tur, og det er på slike turer jeg planlegger best for for de lengre turene senere i år.img_1691Ser det meldes en del snø de nærmeste dagene, så da blir det  sikkert muligheter for å prøve trugene igjen.  De står klare.img_1715Her en kort video fra dagens tur.  Der kan du «høre» stillheten:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: