Syverudtjernet rundt

Litt anderledes vær i dag enn i går. Ikke fullt så kaldt og overskyet, men fint turvær.

Dagens tur, sammen med turvenninne Gry, gikk i et område jeg ikke har gått i før.  Startet fra Sørmarka konferansesenter og gikk sørover på vestsiden av Syverudtjernet. img_1652Fra sørenden av av tjernet går det en en fin sti i skog oppover til Tangefjellet.img_1663Etter en kaffestopp på toppen av «fjellet», 197 moh. bestemte vi oss for å gå vekk fra stien, og gå rett ned mot stien igjen.img_1658Etter litt basing i lett snø nedover, var vi tilbake ved  enden av tjernet.  Her var det veldig mye spor etter blant annet hare, rådyr, rev og elg. Det skal også være ulv i dette området, men så ikke spor av den i dag.img_1654Fra sørenden av tjernet fulgte vi sti i kupert terreng nordover på østsiden av tjernet tilbake til start.img_1665

Alltid artig å gå på nye steder, og dette er et område som helt sikkert er fint å gå i også uten snø.

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

Ett svar til “Syverudtjernet rundt”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: