Kald, men fin tur i Fetsund

Det var en del kuldegrader i dag, men det er ingen grunn til å sitte inne, for i dag var det virkelig fint vintervær.img_1620

Starter turen fra Heia i Fetsund i 16 kalde grader, men sola skinte fra skyfri himmel. Her er det masse skiløyper kjørt opp, så jeg valgte en annen strasse. Gikk veien innover mot Postmyra, i enden av skogsbilveien gikk jeg opp mot Løkenåsen. Der ligger det ett bjørnehi som det er lenge siden jeg har vært ved, artig å gå dit på en annen årstid enn sist jeg var der.img_1613Det har ikke kommet så store mengder snø, men nok til at det er gnistrende flott når sola skinner inn mellom trærne.
Det har ikke gått så mange i deler av området, så alle dyresporene ble veldig tydelige i dag.img_1641Hare, rev, rådyr, elg og smågnagere, på kryss og tvers i snøen, her skulle jeg hatt viltkamerat mitt! Artig å se at skogen lever. Det er endel trær som bukker tunge av snø her også, noen har ikke klart å stå i mot, men ikke så mange som i Østmarka.img_1643På Låkelia er det satt opp en benk, så det går an å sitte å se på den fantastiske utsiken. I den kulda som var i dag, ble det i første omgang bare en liten stopp, før jeg fortsatte den korte biten opp til hiet.


Bjørnehiet ligger i en kløft i ett skar. Der hadde det ikke vært noen i vinter, og det så ut som det var falt ned noen stokker, så jeg valgte å være på den sikre siden, og gikk ikke ned. Litt bratt ned dit, så det er ikke verdt å ta noen sjanser.img_1607På vei tilbake stoppet jeg igjen på benken, og tok matpakke og litt kaffe, det smaker fortreffelig med den utsikten. Sola var tydelig på vei ned bak Løkenåsen, så det var bare å fortsette hjemover. Tok av stien etter Låkelia, og gikk ned mot Djupemyra. Flott terreng å gå i, på vei ned mot Heia igjen.

Her en video fra dagens tur:

 

Ha en fin lørdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: